Notícies

Volem mantenir-lo al dia de les actualitats sobre els sectors que treballem. Per aquesta raó, posem a la seva disposició un portal de notícies i esdeveniments que impliquin a la nostra activitat diària i la de la seva empresa.

 • Màquina producció mascaretes

  30.03.2021

  Màquina producció mascaretes

  Chiasa, durante el ejercicio 2020, ha llevado a cabo el Proyecto de establecimiento de una nueva instalación para la producción de mascarillas quirúrgicas de protección individual IIR ha recibido financiación del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del programa de Ayudas para la fabricación de material sanitario por la crisis del COVID-19

 • CHIASA, ALTRE COP PRESENT A EMPACK MADRID

  15.11.2019

  CHIASA, ALTRE COP PRESENT A EMPACK MADRID

  Aquesta setmana ha tingut lloc la Empack Madrid 2019, fira de referència del sector de l’embalatge, etiquetatge i consumibles.

  Chiasa, per tercer any consecutiu, ha exposat l’ampliada gamma de materials per impresió inkjet, a part de materials adhesius per aplicacions industrials.

 • CRISTAL PRESENTA ELS NOUS ADHESIUS TERMO

  04.10.2019

  CRISTAL PRESENTA ELS NOUS ADHESIUS TERMO

  Aquesta setmana, del 2 al 4 d’octubre, ha tingut lloc la segona edició de la Lineapelle 2019.

  Cristal ha presentat tota la seva gamma de productes estàndard i com a novetat ha inclòs tota la varietat de materials fabricats amb els nous adhesius termosoldables per diverses aplicacions del sector del calçat.

   

 • EMAX PRESENTA LA SEVA GAMMA INKJET AL COMPLET

  03.10.2019

  EMAX PRESENTA LA SEVA GAMMA INKJET AL COMPLET

  A la fira Labelexpo, Emax ha presentat tota la gamma de materials per a la impressió inkjet.

  A part dels materials més estàndard com el paper i PP brillant i mate, Emax ofereix materials únics per a aquesta tecnologia d’impressió. Aquests materials són el Tyvek, el tafetà de polièster resistent als rentats i el paper texturat resistent a l’aigua pel sector del vi.

 • CHIASA I KING, JUNTS A LA LABELEXPO

  30.09.2019

  CHIASA I KING, JUNTS A LA LABELEXPO

  Chiasa i King han presentat públicament la seva aliança comercial a la fira Labelexpo, efectiva a partir de setembre de 2019.

  Després de quinze anys d’estreta col·laboració amb KING i amb l’objectiu d’oferir la millor qualitat, servei i preu. Les dues empreses treballaran conjuntament, oferint un servei de distribució a Europa, per a aquells clients que desitgin un subministrament immediat de materials, mantenint així mateix el servei des de la Xina, per als que vulguin continuar important directament.

  L’oferta de producte en aquesta nova associació es centra en materials per a l’etiqueta de confecció, com ara poliamida, ras, tafetà, cotó, etc, per a tot tipus de sistemes d’impressió.

  Els nous materials llançats a la fira han estat una àmplia gamma de materials reciclats, de tendència i demanda creixents, per la implantació d’aquests materials per les marques finals de confecció.

 • COMPTE ENRERE PER LA LABELEXPO 2019!

  28.08.2019

  COMPTE ENRERE PER LA LABELEXPO 2019!

  Només falta un mes per l’inici de la fira més important del sector de l’etiquetatge i la impressió!

  Els convidem a visitar-nos a l’estand 5C42. Fins aviat!

 • TORNA LA LABELEXPO, LA FIRA PER EXCEL·LÈNCIA DEL SECTOR

  15.07.2019

  TORNA LA LABELEXPO, LA FIRA PER EXCEL·LÈNCIA DEL SECTOR

  Del 24 al 27 de setembre torna a tenir lloc a Brussel·les la Labelexpo, la fira més important de la indústria de la impressió d’etiquetes i embalatges.
  CHIASA, com cada edició, torna a ser-hi present per exposar les últimes novetats de materials per l’etiquetatge. Us convidem a visitar-nos a l’estand 5C42 i 9B16!

   

 • NOVA GAMA DE RAS RECICLAT

  15.04.2019

  NOVA GAMA DE RAS RECICLAT

  Chiasa ha posat a disposició dels seus clients una nova gama de ras de poliéster reciclat per transferència tèrmica i altres tècniques d’impressió. Amb el llançament d’aquests nous materials per etiqueta de confecció, Chiasa vol ajudar a les empreses a aconseguir els seus objectius de sostenibilitat. La nova gama ofereix una gran varietat de materials reciclats; imprimibles a una o dues cares, amb acabat mate o brillant i disponibles en blanc, gris o negre.

  Per qualsevol informació addicional o mostra, contacteu amb el nostre equip de vendes!

 • CRISTAL APOSTA PELS MATERIALS TERMOSOLDABLES PER CALÇAT

  22.02.2019

  CRISTAL APOSTA PELS MATERIALS TERMOSOLDABLES PER CALÇAT

  Aquesta setmana, del 20 al 22 de febrer, ha tingut lloc a Milà, la promera edició de la Lineapelle d’enguany.

  Cristal ha consolidat la seva gamma clàssica de materials de reforç per a calçat amb la introducció de nous materials termosoldables. Aquestes noves referències són destinades per la fabricació de calçat sense costura, bàsicament sabata casual.

   

 • CHIASA TORNA DE L’EMPACK AMB BONES EXPECTATIVES

  19.11.2018

  CHIASA TORNA DE L’EMPACK AMB BONES EXPECTATIVES

  La setmana passada va tenir lloc a Madrid la fira EMPACK, on Chiasa va ser-hi present per segon any consecutiu.

  Tot i que el nombre d’expositors de l’apartat de Label&Print era inferior que l’edició passada, Chiasa va tancar la fira amb molt bones expectatives ja que va atendre més visitants que l’any passat. La majoria dels visitants van mostrar el seu interès pels nous materials per impresores inkjet; com els cartronets mate i brillants i els nous teixits resistents als rentats.

1234