Respostes humanes per a productes industrials

Chiasa es una empresa d’origen familiar fundada l’any 1978. Pionera en la indústria tèxtil i en el procés de resinat, Chiasa fabrica cintes de reforç per calçat i etiquetes dins del sector de la confecció, al llarg dels anys Chiasa ha desenvolupat altres mercats industrials com el dels auto-adhesius i els termo-adhesius.

El seu punt d’identificació i de diferència amb la resta del mercat és la seva dualitat de funcions, aportant la part més tècnica del procés industrial i fabricació, i a la vegada, la més logística i de distribució per tot el món.

Chiasa

A què ens dediquem?

Chiasa fabrica i distribueix cintes de reforç per calçat i marroquineria, a més de material d’etiquetatge pel sector tèxtil i l’industrial. Empreses d’arreu del món utilitzen els materials manufacturats per augmentar la qualitat dels seus productes finals. L’activitat diària de Chiasa es basa en satisfer les necessitats d’un consumidor cada vegada més exigent i selectiu.

El nostre objectiu

Presents a països productors com Xina, Mèxic o Vietnam, Chiasa vol convertir-se en una referència per la seva versatilitat de distribució enfocada  a facilitar la proximitat que tots els clients valoren. En sectors on treballa Chiasa pretén donar una resposta a totes les necessitats que exigeix el mercat.